FÓRMULA 1
Esports 24/06/2011

Alonso lidera la segona sessió d'entrenaments a València seguit de Hamilton

Jaume Alguersuari (Toro Rosso), amb un problema al motor, no ha pogut fer cap volta al circuit urbà de València en la segona sessió d'entrenaments lliures

Efe
1 min
Alonso, xerrant amb els seus mecànics al box. ALBERT GEA / REUTERS

ValènciaEl pilot asturià Fernando Alonso (Ferrari) ha liderat la segona sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Europa de Fórmula 1, que es disputa a València, seguit del britànic Lewis Hamilton (McLaren).

Alonso ha establert un millor registre de 1:37.968 i ha estat l'únic que ha baixat d'1:38, encara que seguit a 227 mil·lèsimes de Hamilton i a 297 de l'actual líder del Mundial, l'alemany Sebastian Vettel (Red Bull), que ha estat tercer.

Qui no ha comptat amb la sort de cara ha estat el català Jaume Alguersuari (Toro Rosso), ja que un problema de motor detectat després la primera sessió d'entrenaments li ha impedit sortir a la pista en la segona.

El veneçolà Pastor Maldonado (Williams) ha parat el crono en 1:40.301, que l'ha deixat en el tretzè lloc de la taula de temps, mentre que el mexicà Sergio Pérez ha fet la seva volta més ràpida en 1:40.531 que l'ha situat en setzè lloc.

Els Hispania de l'italià Vitantonio Liuzzi (1:44.460) i l'indi Narain Karthikeyan (1:46.906) han tancat la taula dels pilots que marcar temps, amb la 20a i 23a posició respectivament. L'únic que no ha pogut establir un registre ha estat Alguersuari.

stats