MOTOR

També perilla el primer Gran Premi de Fórmula 1

Les Sèries GP2 Asiàtiques suspeses per la revolta popular a Bahrain

La suspensió d'aquesta prova s'ha produït després de l'enfrontament entre la policia i l'Exèrcit de Bahrain contra els manifestants de la revolta

La revolta popular que s'està produint a Bahrain ha obligat als organitzadors a anul·lar la segona prova puntuable de les Sèries GP2 d'Àsia , segons un comunicat oficial de la Federació d'Esports de Motor del país .

La segona prova puntuable de les sèries GP2 de 2011 , que havia de començar avui amb la disputa dels primers entrenaments , s'havia posposat inicialment a demà , però davant l'estat de la situació que travessa el país s'ha adoptat la decisió " per causes de força major " , i han suspès la prova .

La suspensió d'aquesta prova s'ha produït per què almenys quatre persones han mort avui i més de cent han resultat ferides quan la policia i l'Exèrcit de Bahrain han carregat contra milers de manifestants que demanaven al centre de Manama reformes polítiques i millores econòmiques , segons una ONG .

El circuit de Sakhir , a Bahrain , també ha d'albergar el proper 13 de març la primera prova puntuable del Campionat del Món de Fórmula 1 . Si l' estat actual no canvia, aquesta primera cursa de la temporada podria perillar.

Etiquetes

Més continguts de