MOTOGP
Esports 08/04/2012

Lorenzo guanya a Qatar seguit de Pedrosa i demostra que Stoner no és invencible

El balear, que sortia des de la primera posició, ha estat lluitant amb Pedrosa durant tota la cursa fins que, a quatre voltes pel final, ha superat Stoner i s'ha col·locat primer

N. García
1 min
Jorge Lorenzo ha aconseguit el triomf a Qatar / MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

BarcelonaJorge Lorenzo ha demostrat que les Honda no són invencibles, i menys Casey Stoner. L'australià, que va dominar el Mundial del 2011, ha vist com en la primera cursa amb les noves motos de 1.000 cc, Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa acabaven per davant d'ell en el GP de Qatar.

Lorenzo sortia des de la 'pole position', però ben d'hora ha vist com Stoner el superava. La velocitat punta de les Honda a la recta principal del circuit de Losail era superior a la de la Yamaha i, per tant, l'australià l'ha superat amb comoditat i s'ha col·locat en la primera posició.

Amb Stoner en la primera posició, seguit de Lorenzo i de Pedrosa ha transcorregut gran part de la cursa, fins que a quatre voltes per al final, Pedrosa ha avançat Lorenzo. Això ha despertat el balear, que ràpidament li ha tornat la jugada i ha anat a per Stoner, a qui ha avançat tot seguit per passar a comandar la cursa. Lorenzo ha obert forat amb Stoner i Pedrosa. El català encara ha tingut temps d'avançar Stoner i creuar la línia de meta segon.

Héctor Barberà ha estat novè, mentre que, d'entre els pilots que condueixen una CRT, Aleix Espargaró ha estat 16è i Ivan Silva, 17è.

stats