Motor
Esports 29/09/2011

La Generalitat valenciana garanteix la Fórmula 1 fins el 2014 i estudia ampliar el contracte

La consellera de Cultura assegura que compliran el contracte i que buscaran ampliar-lo "en les millors condicions"

Ara
1 min
El Gran Premi de València provoca malestar als veïns

BarcelonaEl Gran Premi d'Europa de Fórmula 1 està garantit fins el 2014, segons assegura la consellera de Cultura de la Generalitat valenciana, Dolores Johnson. Assegura que compliran el contracte, que s'acaba d'aquí a tres anys, i que, a més, buscaran ampliar-lo "en les millors condicions".

Johnson ha afirmat que la Generalitat "està disposada" a mantenir els grans esdeveniments esportius "perquè han estat bons per València i la Comunitat Valenciana, tot i que també creu que a cada moment "s'hauran de revisar", depenent de la seva viabilitat econòmica.

Aquestes declaracions arriben després que els darreres mesos hi hagués certa especulació sobre la possibilitat que el cap de la competició, Bernie Ecclestone, veiés incompatible fer dos grans premis a l'Estat espanyol, i el fet que el GP de Catalunya deixés de celebrar-se. Tot i això, el director general del Circuit de Catalunya, Salvador Servià, va desmentir aquests rumors i va assegurar que el circuit compliria el seu contracte amb la Fórmula 1, que té vigor fins el 2016.

stats