Dakar 2013
Esports 18/12/2012

Gerard Farrés presenta la moto amb què correrà el Dakar a les platges de Barcelona

El pilot català de l'equip Wild Wolf ha recorregut 1.500 quilòmetres pel Marroc per acabar de preparar-se per al raid més dur del món

Ara
2 min

BarcelonaLes platges de Barcelona han acollit aquest dimarts la presentació de l'equip Wild Wolf per al Dakar, amb Gerard Farrés al capdavant. El pilot de Manlleu ha realitzat una exhibició amb la seva moto a la sorra de la Barceloneta.

Unes setmanes enrere, Farrés ja va tenir ocasió d'entrenar-se també en sorra, però aquella vegada a les dunes de l'Erg Chebbi, al Marroc, amb una moto molt semblant a la que portarà al Dakar. "En total vam fer uns 1.500 quilòmetres de tests i la veritat és que em van quedar molt bones sensacions. Quan vaig pujar a la moto de seguida em vaig posar a riure dins el casc, i quan gaudeixo és un senyal inequívoc que la moto va molt bé", explica el pilot.

L'adaptació de Farrés a la seva nova muntura ha estat extraordinàriament ràpida, com ell mateix assenyala: "Hem tingut molt poc temps per preparar-ho tot, però jo no paro fins que no veig les coses al cent per cent, així que Paco Ivars, el meu mecànic , i Paco Mas, el team manager de Wild Wolf, han hagut de ser molt pacients amb mi aquests dies, perquè hem treballat moltíssim", comenta. "L'important és que malgrat l'escàs marge, hem fet un gran treball amb el motor i les suspensions i em sento molt a gust. La veritat és que la moto és molt fàcil de portar".

Gerard Farrés, que va acabar en setena posició en la passada edició, afronta el Dakar 2013 amb optimisme i confiança: "Em sento molt fort físicament, tinc 'feeling' amb la moto i, a més, he entrenat molt dur tot l'any. En l'últim Dakar no anava tan preparat, així que ara el meu objectiu és fer-ho bé, però sense la pressió d'haver de fer un resultat concret", assumeix.

stats