Publicitat
Publicitat

F-1

El Govern valencià estudia eliminar la transmissió de la F-1 per Canal 9 com a mesura d'estalvi

José Ciscar, vicepresident del Consell, assegura que "tot està sobre la taula" i que, fins i tot, es planteja alternar la prova de F-1 a València amb el Gran Premi de Catalunya per reduir costos

El Govern valencià no descarta deixar de retransmetre el campionat de Fórmula-1 a través de la televisió autonòmica com a mesura d'estalvi , igual que es planteja " qualsevol cosa que suposi un estalvi per a la Comunitat Valenciana i la Generalitat en aquests temps " .

Així ho ha afirmat avui el vicepresident del Consell , José Ciscar , en un acte amb estudiants . " Són altres temps i encara que la Fórmula-1 és molt important a nivell de promoció i imatge , la situació econòmica fa que tots ens haguem d'ajustar i ens haguem de replantejar moltes coses " , ha indicat .

Ciscar ha explicat que Fabra va plantejar al magnat de la Fórmula-1 , Bernie Ecclestone , la necessitat de negociar la vinculació contractual existent entre l'organització del mundial d'automobilisme i la Generalitat .

En aquest sentit , ha assenyalat que en aquest escenari "hi cap tot " , i evitar la retransmissió del campionat és "una de les coses que es pot plantejar" , que està " sobre la taula " , i que des del Govern valencià " no es descarta " . "Tot està sobre la taula en aquests moments, tot és revisable , tot és negociable i tot allò que pugui reportar estalvis econòmics a la Generalitat és possible " , ha insistit , encara que ha afegit que de moment " no hi ha res tancat " . " Però tampoc tenim per què descartar " .

Entre les possibilitats que es planteja l'Administració autonòmica , també es manté la possibilitat d'alternar el Gran Premi amb Catalunya , ja que, ha insistit Ciscar , " qualsevol cosa que suposi un estalvi per a la Comunitat Valenciana i la Generalitat en aquests temps està sobre la taula " .

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT