FÓRMULA 1

Hamilton ironitza sobre la posició de Fernando Alonso a la Indy

"Fernando, en el seu primer entrenament oficial, fa un cinquè temps ¿Diu alguna cosa això sobre [el nivell de] la Indy?", diu el britànic en una entrevista al diari 'L'Équipe'

Lewis Hamilton, pilot de Fórmula 1 de Mercedes, ha ironitzat sobre l'experiència de l'asturià Fernando Alonso a les 500 Milles d'Indianapolis, on ha aconseguit el cinquè lloc en els entrenaments oficials.

"He fet una ullada a les classificacions i, sincerament, [riu a riallades], Fernando, en el seu primer entrenament oficial, fa un cinquè temps [segueix amb riallades] ¿Diu alguna cosa això sobre [el nivell de] la Indy?", ha dit el britànic en una entrevista publicada aquest divendres pel diari francès 'L'Equipe'.

El pilot, de 32 anys, segueix la seva anàlisi de l'aposta d'Alonso, que es perdrà el Gran Premi de Mònaco d'aquest diumenge per provar sort en les 500 Milles d'Indianapolis amb McLaren. "Els grans pilots, si no aconsegueixen vèncer en la Fórmula 1, busquen els triomfs en altres curses. Però veure'l fer un cinquè temps davant de pilots que fan això tot l'any és... interessant", ha comentat.

Hamilton ha dit que entén "les ganes" que alguns pilots tenen de seguir el camí del britànic Graham Hill -l'únic a guanyar el Gran Premi de Mònaco, les 500 Milles d'Indianapolis i les 24 hores de Le Mans-, però ell està considerat "diferent". "Jo no vull fer el mateix. La Indy no em crida l'atenció, tampoc Le Mans, però ho respecto", conclou.