FÓRMULA 1
Esports 24/07/2011

Lewis Hamilton s'emporta la victòria en el dia negre de Vettel

El britànic ha aconseguit el triomf en el gran premi d'Alemanya, el de casa de Vettel, que no ha pujat al podi per primer cop aquesta temporada

Nuria García
1 min
Alonso s'ha quedat sense benzina i Webber l'ha portat als boxs. JULIAN FINNEY / GETTY IMAGES

BarcelonaS'esperava un gran premi amb pluja, però no ha estat així. Tot i això, l'espectacle l'han posat els pilots a la pista. Lewis Hamilton, que ha fet una gran arrencada i ha superat el poleman, Mark Webber, s'ha endut el triomf al Gran Premi d'Alemanya, a Nürburgring.

El britànic ha conduït amb intel·ligència i ha mantingut bé els seus pneumàtics fins al final. Les baixes temperatures de ben segur que l'han ajudat a no degradar en excés les gomes. Al podi l'han acompanyat Fernando Alonso, que ha tornat a demostrar que el seu Ferrari ha millorat respecte a les primeres curses, i Mark Webber, que a Alemanya ha liderat per primer cop una volta en aquest mundial. Precisament aquests dos pilots han protagonitzat la imatge de la cursa. Quan ja s'havia acabat el gran premi, Alonso s'ha quedat sense benzina al seu Ferrari i ha pujat al cotxe de Webber, que l'ha portat fins als boxs.

El campió del món i actual líder del Mundial, Sebastian Vettel, no ha tingut el seu millor dia i s'ha quedat sense pujar al podi. L'alemany, que en l'última volta ha aconseguit superar Massa gràcies a una gran estratègia als boxs (els dos han entrat quan només faltava una volta i Vettel i els seus mecànics han estat més ràpids) ha acabat quart, per davant del brasiler.

D'altra banda, el català Jaume Alguersuari ha acabat en la dotzena posició, per davant del seu company d'equip, Sébastien Buemi, que ha acabat quinzè.

stats