Dakar
Esports 05/01/2012

Holowczyc guanya la cinquena etapa i Nani Roma manté la tercera plaça

El pilot de cotxes polonès s'ha endut aquest dijous la cinquena etapa del Dakar per davant del nord-americà Robby Gordon i el francès Stéphane Peterhansel, que segueix líder a la general

Efe
1 min
Nani Roma.

Fiambalá (Argentina)El pilot de cotxes polonès Krzysztof Holowczyc (Mini) s'ha endut aquest dijous la cinquena etapa del Dakar per davant del nord-americà Robby Gordon (Hummer) i el francès Stéphane Peterhansel (Mini), que segueix líder a la general.

Nani Roma (Mini) ha acabat quart a gairebé vuit minuts del guanyador i manté la tercera plaça en la classificació de la categoria, a més de deu minuts del líder.

Holowczyc ha completat els 223 quilòmetres cronometrats entre les localitats argentines de Chilecito i Fiambalá en 2 hores, 10 minuts i 51 segons, un minut més ràpid que Gordon.

El qatarià Nasser Al-Attiyah (Hummer), que ha dominat tots els parcials de l'etapa, ha tingut problemes al final i ha perdut gairebé 24 minuts respecte al guanyador de la jornada. El pilot ha tingut problemes amb una roda, ha trencat un tub de l'aigua i ha estat més de 20 minuts atrapat al fang.

stats