Motor
Esports 03/07/2012

"Plora, crida i desfoga't", l'emotiva carta d'Isidre Esteve al pilot Joan Lascorz

El català ha animat el pilot, que es va accidentar en uns entrenaments del mundial de Superbike al circuit d'Imola

Efe
2 min
El pilot Joan Lascorz

BarcelonaIsidre Esteve, expilot de ral·lis de motociclisme que va perdre la mobilitat a les cames en un accident al Ral·li d'Almeria, ha mostrat el seu suport en una carta a Joan Lascorz, en la mateixa situació després d'accidentar-se en uns entrenaments del mundial de Superbike al circuit d'Imola.

Esteve se sincera en una carta oberta a Joan Lascorz en què comença: "Mai no saps com començar a escriure en una situació com aquesta, recordo que mentre vaig ser a l'hospital la gent entrava a l'habitació sense saber gaire bé què dir, com actuar, tenien por de ficar la pota, de no estar a l'altura de la situació".

"En la meva vida sempre he intentat anar al gra, sense embuts, afrontar les coses com vénen i actuar...", explica Esteve, que adverteix Lascorz: "Evidentment passaràs moments molt durs, li donaràs mil voltes al cap, ho veuràs tot fosc i et sentiràs amb la impotència de no poder fer res. Plora, crida, desfoga't, ningú no t'ho retraurà".

En un altre moment de la carta, el lleidatà assegura que "hi ha un avantatge considerable" que tenen els esportistes respecte als que no ho són: "Estem acostumats a la lluita, al treball, a la superació, no ens fa por el sacrifici si amb ell arribem a la meta. Doncs bé, busca una nova meta, t'asseguro que n'hi ha".

"La vida és un regal, a vegades ens castiga o ens sacseja, però tenim l'obligació d'acceptar-la i disfrutar-la al màxim dins de les nostres possibilitats, esprémer-la i treure'n el millor, viure-la. Si mires al teu voltant veuràs centenars de raons per fer-ho", afegeix.

"Per tu mateix, perquè ja has patit prou i et mereixes una altra oportunitat. La teva família sempre estarà amb tu, incondicionalment, t'estimen i es mereixen el millor de tu. Els teus amics, en situacions així hi ha una selecció natural, els que queden són els bons, amb ells podràs seguir compartint experiències, sopars, sortides...", enumera Esteve a Joan Lascorz.

"Hi ha una altra raó per tirar endavant i cuidar-te, no s'ha de convertir en una obsessió, però sí en una motivació per a la feina: hi ha molts científics per tot el món estudiant una solució per a la nostra lesió, segur que el seu propòsit no és a prop, però no és impossible. Segueix pilotant la teva vida cap a on tu elegeixis", l'anima Isidre Esteve.

Joan Lascorz, pilot oficial de Kawasaki al Campionat del Món de Superbike, va patir un greu accident en la jornada d'entrenaments posterior a la prova del mundial de l'especialitat que es va disputar al circuit italià d'Imola i pateix una paraplegia, si bé ha recuperat bastant mobilitat a les extremitats superiors.

stats