Publicitat
Publicitat

Motor

Isidre Esteve torna a competir amb un cotxe adaptat: “La clau és pensar: i ara què farem? No aturar-se”

Després de tres anys sense competir, el pilot català participarà la setmana que ve a la Baja Aragón gràcies a un cotxe amb un coixí intel·ligent

Isidre Esteve tornarà a competir. El pilot participarà la setmana que ve a la Baja Aragón i després participarà en dues proves més del Campionat d’Espanya. Chema Villalobos, que va compartir amb el català presència al Dakar, serà el seu copilot.

“Em fa molta il·lusió tornar a competir. És molt més que una iniciativa perquè és un projecte social. Vaig tenir una lesió el 2007 i ara feia gairebé tres anys que estava apartat de la competició. Gràcies al coixí intel·ligent ara puc tornar-hi”, ha dit Isidre Esteve.

Segons el pilot, “és un moment increïble perquè quan vaig patir l’accident vaig pensar que tot s’acabava. La gent del meu entorn m’ha ajudat a arribar on jo no podia arribar. Somniar és molt important i vull demostrar que les coses poden ser com abans”.

“Aquest cotxe ens permet fer coses que no pensàvem”, ha reconegut el pilot. “La clau és pensar: i ara què farem? No aturar-se mai. Poses el telenotícies i totes les coses semblen dolentes, però passen moltes coses bones i s’han de defensar”, ha opinat el pilot en una roda de premsa al Museu Colet de Barcelona.

"La possibilitat de tornar a competir al Dakar és ara més real, però això encara queda molt lluny. El més important és veure quines sensacions tinc", ha explicat Esteve.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT