Fórmula 1
Esports 18/02/2011

Alguersuari tanca la primera jornada d'entrenaments a Montmeló en quarta posició

El pilot català ha dedicat el dia a provar el comportament dels nous pneumàtics amb el seu Toro Rosso, tant els intermitjos com els de sec

Martí Molina
1 min
Jaume Alguersuari.

MontmelóJaume Alguersuari ha fet el quart millor temps total en la primera jornada d'entrenaments de Fórmula 1 al Cirucuit de Catalunya. El pilot català de Toro Rosso ha estat un segon i tres dècimes més lent que Sebastian vettel (Red Bull), que ha marcat el millor temps del dia.

En una jornada que ha començat amb la pista molla, per la pluja del dijous, Alguersuari ha fet unes primeres voltes amb els pneumàtics intermitjos i després ha completat la resta de la jornada amb les gomes de sec. De fet, el català s'ha dedicat a treballar el comportament del monoplaça amb els nous compostos de Pirelli, que aquest any serà el distribuïdor únic de la competició.

El pilot de Toro Rosso, que havia fet el segon millor temps del matí, feia una valoració positiva de les proves, especialment de les realitzades a primera hora amb els pneumàtics de pluja. A la tarda, tot i baixar fins la quarta posició, Alguersuari ha aconseguit rebaixar el seu temps, aprofitant que l'asfalt estava cada cop més sec.

El Red Bull de Sebastian Vettel ha estat el més ràpid, superant en un segon el Ferrari de Fernando Alonso. Tercer ha estat el Sauber de Kobayashi.

Aquest dissabte, Jaume Alguersuari farà la segona i última jornada d'entrenaments a Montmeló. Els dos dies següents serà el torn dels seus companys d'equip (Riccardo el diumenge al matí, i Buemi tant a la tarda com el dilluns).

Temps totals en la jornada de divendres:

1. Sebastian Vettel, Red Bull: 1:24.374

2. Fernando Alonso, Ferrari: 1:25.485

3. Kamui Kobayashi, Sauber: 1:25.641

4. Jaume Alguersuari, Toro Rosso: 1:25.698

5. Jenson Button, McLaren: 1:26.365

6. Paul di Resta, Force India: 1:26.575

7. Rubens Barrichello, Williams: 1:26.912

8. Michael Schumacher, MercedesGP: 1:27.512

9. Narain Karthikeyan, Hispania: 1:28.393

10. Heikki Kovalainen, Lotus: 1:30.065

stats