Fórmula 1
Esports 10/07/2011

Jaume Alguersuari acaba content pels punts però decebut amb la velocitat punta del seu Toro Rosso

El català ha puntuat per tercera cursa consecutiva però ha lamentat perdut la batalla amb Heidfeld i Schumacher per culpa de la potència del seu monoplaça

Redacció
1 min

SilverstoneEl catlaà Jaume Alguersuari (Toro Rosso) ha celebrat el punt que ha arrencat avui al GP de la Gran Bretanya, però l'ha barrejat amb la decepció que li ha produït veure el seu cotxe en inferioritat de condicions per "falta de velocitat punta".

El pilot ha acabat desè al circuit de Silverstone, però ha assenyalat que la seva batalla contra els dos que ha tingut al davant, els alemanys Nick Heidfel (Lotus Renault) i Michael Schumacher (Mercedes), ha estat desigual per la manca de potència de seu Toro Rosso.

"Anava més ràpid que Heidfeld i Schumacher, però no els he pogut avançar perquè en les rectes eren deu quilòmetres més ràpids que el meu cotxe. Ha estat brutal, mai en la meva vida m'havia passat; tanta diferència en les corbes, i en les rectes no tenia res a fer. Estic content, però poc he pogut fer contra ells ", ha assenyalat.

Alguersuari creu que està en el bon camí (ha puntuat per tercera carrera consecutiva) i creu que aquesta serà la tendència en les properes carrera, encara que pensa que haurà de millorar en moltes facetes, com per exemple en la jornada de classificació, la qual en aquests moments la infravalora per centrar-se en la carrera.

"Tenim potencial per seguir estant a la zona de punts en les pròximes carreres. Però per a això haurem de millorar la classificació i tenir velocitat punta, perquè sense ella no pots avançar, i aquest ha estat el nostre límit", ha assegurat.

stats