Fórmula 1
Esports 17/05/2011

Jaume Alguersuari: "Coneixem Montmeló bé, hem fet totes les proves allà"

El català ha reconegut que l'arribada del Gran Premi de Catalunya pot ser bona perquè "coneixem Montmeló molt bé, ja que hem fet totes les proves de pretemporada allà"

Efe
1 min
Jaume Alguersuari, durant els entrenaments cronometrats.

BarcelonaEl català Jaume Alguersuari, pilot de l'escuderia de Fórmula 1 Toro Rosso, ha reconegut que l'arribada del Gran Premi de Catalunya pot ser bona perquè "coneixem Montmeló molt bé, ja que hem fet totes les proves de pretemporada allà".

"No obstant això, ara la situació serà bastant diferent pel que fa als pneumàtics com a conseqüència del canvi de temperatures", ha afegit el barceloní en el comunicat de la seva escuderia.

"Durant l'hivern provem moltes coses, però la veritat és que els pneumàtics mai no aconseguien funcionar a la temperatura apropiada i era molt difícil arribar a escalfar-los", ha comentat.

"No obstant això, els entrenaments de llavors van ser útils per donar una idea sobre el rendiment dels pneumàtics i la seva degradació", ha afegit.

"Hi ha diverses zones del circuit que seran vitals per al rendiment dels pneumàtics, com els revolts tres i dotze, on aquests components tindran un paper vital", ha assenyalat.

"Un altre dels punts importants serà el revolt d'entrada a la recta de meta, on els monoplaces, els pneumàtics, hauran de tenir un paper important en la càrrega aerodinàmica", ha dit.

El pilot de Toro Rosso, que rebrà en aquesta carrera millores tècniques per al seu monoplaça, ha assegurat que els entrenaments oficials "seran importants per aconseguir una bona elecció de pneumàtics que ens permeti marcar un bon ritme en la carrera i conservar-los al màxim", ha recalcat.

stats