FÓRMULA 1
Esports 22/05/2011

Alguersuari: "He fet el màxim que he pogut, tractant de tenir cura dels meus pneumàtics"

Jaume Alguersuari no està gaire content. A Montmeló li hagués agradat acabar en els punts, però els problemes amb la degradació dels pneumàtics els segueixen passant factura

Nuria García
1 min
Jaume Alguersuari.

MontmelóJaume Alguersuari, tot just baixar-se del cotxe, sabia que calia posar-se a treballar per a la cursa del proper cap de setmana a Mónaco. La setzena posició, tot i haver acabat la cursa, no el deixa gens satisfet. A Montmeló volia lluitar pels punts, i s'ha quedat molt lluny. "En general, no ha estat una bona cursa per a nosaltres. He fet el màxim que he pogut, volta rere volta, tractant de tenir cura dels meus pneumàtics", ha comentat el barceloní, que ha tornat a tenir problemes de degradació amb les seves gomes.

"Després de 12 voltes, els meus pneumàtics estaven acabats, de manera que he hagut d'anar a quatre aturades", ha dit Alguersuari, que dissabte va comentar que intentaria anar a tres.

Tot i no estar del tot satisfet, el pilot de Toro Rosso ha notat una certa millora respecte a les curses anteriors. "Aquesta cursa ha estat lleugerament més positiva que la de Turquia. Realment, hem de fer front a la degradació dels pneumàtics, ja que degradem més que la resta dels equips. Hi ha molta feina encara a fer si volem ser competitius i lluitar pels punts"

Tot i això, Jaume Alguersuari és optimista: "L'any acaba de començar. Tenim un problema i cal solucionar-lo. Cal tenir els ànims a dalt i seguir treballant".

stats