FÓRMULA 1
Esports 21/05/2011

Alguersuari: “Podem fer una cursa competitiva”

El pilot barceloní assegura que han de treballar per millorar el cotxe en les zones lentes del circuit, tot i que reconeix que està content per la feina feta

Nuria García
1 min
Jaume Alguersuari durant els entrenaments oficials

MontmelóJaume Alguersuari sortirà aquest diumenge des de la setena fila de l'engraellat de sortida. En els entrenaments oficials que s'han disputat aquest dissabte al migdia al Circuit de Catalunya, el barceloní ha aconseguit el tretzè millor registre i està content per la feina feta.

“El cotxe ha funcionat bé en les zones ràpides del circuit, però en les lentes, no vaig tenir una bona sensació del cotxe, així que hem de mirar les dades per veure com millorar en el sector 3 abans de la cursa”, ha comentat Alguersuari, que ha reconegut estar content. “En general, estic content per l'equip perquè el resultat dels dos [el d'ell i el deu seu company, Sébastien Buemi] és bo i crec que podem fer una cursa competitiva”.

Sobre com plantejarà la cursa, Alguersuari creu que podran fer una cursa a tres aturades. “Podem esperar una estratègia de tres aturades a boxs, perquè el nou pneumàtic Pirelli és més dur del que era abans”, ha comentat, abans d'assegurar que té “moltes ganes de fer una bona cursa al circuit de casa”.

stats