Fórmula 1
Esports 07/10/2011

Button celebra la seva renovació amb McLaren amb el millor temps als lliures del GP del Japó

El pilot britànic de McLaren ha aconseguit el millor temps dels lliures. En la primera sessió, Sebastian Vettel s'ha accidentat, però no ha estat res greu

Nuria García
1 min
Jenson Button ha dominat els entrenaments lliures del Japó. FRANCK ROBICHON / EFE

BarcelonaEl pilot britànic de McLaren Jenson Button necessita poc menys que un miracle per evitar el títol de campió del món de Sebastian Vettel. I és que l'alemany només necessita un punt per aconseguir el seu segon campionat. Però Button té clar que, al menys, no li posarà les coses fàcils.

El britànic ha aconseguit el millor temps en els entrenaments lliures del Gran Premi del Japó, que es disputa al circuit de Suzuka (1:31.901). De fet, Button ha dominat les dues sessions, celebrant d'aquesta manera la seva renovació amb McLaren.

Vettel ha estat qui ha centrat les mirades de la primera sessió. I és que l'alemany ha patit un accident sense conseqüències greus. Tot i això, Vettel s'ha pres l'incident com un avís: cal mantenir la concentració si vol proclamar-se campió aquest cap de setmana.

Per la seva banda, el català Jaume Alguersuari ha acabat sisè la primera sessió d'entrenaments lliures, mentre que en la segona tanda ha marcat l'onzè millor registre.

stats