Publicitat
Publicitat

MOTOR

Joan Lascorz, hospitalitzat a Barcelona a l'espera de determinar l'abast de la lesió vertebral

El pilot català va ser operat a Itàlia i aquest dijous ha sigut traslladat a Barcelona. Ara està ingressat a l'UCI de l'Hospital de la Vall d'Hebron a l'espera de més proves

El pilot català del Mundial de Superbike Joan Lascorz, de l'equip Kawasaki Racing Team, continua ingressat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, a l'espera que es redueixi la inflamació a la zona afectada per conèixer l'abast de les lesions vertebrals que va patir en un accident a Imola, segons ha informat el seu equip.

El pilot va patir dilluns passat un greu accident després de copejar-se contra una barrera quan anava a uns 200 quilòmetres per hora al traçat d'Imola, en una sessió de tests oficials del Mundial de Superbike, i després d'haver sigut traslladat aquest dijous des de l'Hospital Maggiore de Bolonya en un avió medicalitzat es troba a l'UCI de l'hospital barceloní.

L'equip del pilot de Cunit informa que Lascorz està sent sotmès a més controls després de ser intervingut a Itàlia, tot i que assenyala que l'abast "de les lesions neurològiques que pugui haver patit no és clar i no es coneixerà totalment fins que es redueixi la inflamació al voltant de l'àrea afectada".

A l'hospital italià, Lascorz es va sotmetre a una operació per corregir el desplaçament de la vèrtebra T6, que va provocar l'elongació de la seva espina dorsal.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT