MOTOR
Esports 05/04/2012

Joan Lascorz, hospitalitzat a Barcelona a l'espera de determinar l'abast de la lesió vertebral

El pilot català va ser operat a Itàlia i aquest dijous ha sigut traslladat a Barcelona. Ara està ingressat a l'UCI de l'Hospital de la Vall d'Hebron a l'espera de més proves

Efe
1 min

BarcelonaEl pilot català del Mundial de Superbike Joan Lascorz, de l'equip Kawasaki Racing Team, continua ingressat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, a l'espera que es redueixi la inflamació a la zona afectada per conèixer l'abast de les lesions vertebrals que va patir en un accident a Imola, segons ha informat el seu equip.

El pilot va patir dilluns passat un greu accident després de copejar-se contra una barrera quan anava a uns 200 quilòmetres per hora al traçat d'Imola, en una sessió de tests oficials del Mundial de Superbike, i després d'haver sigut traslladat aquest dijous des de l'Hospital Maggiore de Bolonya en un avió medicalitzat es troba a l'UCI de l'hospital barceloní.

L'equip del pilot de Cunit informa que Lascorz està sent sotmès a més controls després de ser intervingut a Itàlia, tot i que assenyala que l'abast "de les lesions neurològiques que pugui haver patit no és clar i no es coneixerà totalment fins que es redueixi la inflamació al voltant de l'àrea afectada".

A l'hospital italià, Lascorz es va sotmetre a una operació per corregir el desplaçament de la vèrtebra T6, que va provocar l'elongació de la seva espina dorsal.

stats