Motor
Esports 09/01/2012

Jorge Lorenzo, campió del món de motociclisme, es treu la teòrica del carnet de moto

El pilot mallorquí, tres vegades campió del món sobre dues rodes (dos cops a 250 cc i un a MotoGP), ho ha explicat en el seu compte de Twitter

Martí Molina
1 min
COMPETITIU, PERÒ CALMAT Jorge Lorenzo no ha perdut La seva competitivitat, però des de fa dos anys reflexiona sobre els riscos que corre abans de fer una maniobra.

BarcelonaEncara que pugui semblar mentida, Jorge Lorenzo –quatre vegades campió del món de motociclisme– encara no té el carnet de moto. De fet, se l'està traient, i aquest dilluns ha aprovat la teòrica. Així ho ha anunciat a través del seu compte de Twitter, on ha especificat que "encara que sembli broma, acabo d'aprovar la teòrica de l'examen de moto".

La notícia pot sorprendre, però la realitat és que els pilots de motociclisme no estan obligats a tenir la llicència per poder competir, ja que piloten en un circuit tancat destinat únicament als esports de motor d'alta velocitat, i on no s'han de complir les normes de circulació, sinó que únicament s'ha de tenir molta habilitat sobre les dues rodes.

Jorge Lorenzo s'ha alçat amb tres triomfs en el Mundial de motociclisme. Dos de consecutius a la categoria mitjana –abans anomenada 250 cc–, el 2007 i el 2008, un a la categoria reina de MotoGP, el 2010.

stats