Esports 30/12/2010

Jorge Lorenzo ha acomiadat l'any entre els taurons de l'Aquari de Barcelona

Lorenzo ha acceptat el desafiament que molts esportistes també van dur a terme anys enrere per donar la benvinguda al nou any i llançar un missatge de solidaritat

1 min
Jorge Lorenzo.

El pilot mallorquí Jorge Lorenzo, vigent campió del món de MotoGP, ha acomiadat l'any 2010 submergit a l'Aquari de Barcelona, envoltat de gairebé un centenar d'espècies, entre elles alguns taurons.

Lorenzo ha acceptat el desafiament que molts esportistes també van dur a terme anys enrere per donar la benvinguda al nou any i llançar un missatge de solidaritat, vestit de bus i al costat d'especialistes en immersió.

Dins de l'immens tanc i al costat dels sempre temibles taurons, el campió del món ha viscut una experiència "sensacional", com així ho ha assegurat quan ha atès posteriorment els informadors.

Ha fet broma, el campió del món, amb què ell ja està acostumat a fer-se "amb taurons" a MotoGP i, sense anomenar el seu excompany Valentino Rossi, ha precisat que al seu aquari (garatge de Yamaha) ja va habitar al costat d'"un tauró blanc".

De la temporada que ve, el pilot balear entén que no serà fàcil per a cap dels aspirants perquè les tres grans marques (Honda, Yamaha i Ducati) "estan molt igualades".

"Ducati ho intentarà tot per posar a disposició de Valentino una moto amb la qual pugui guanyar ja en el primer any. Haurem de pilotar al límit ja des de la primera carrera", ha assenyalat.

stats