MotoGP
Esports 16/06/2011

Lorenzo: "La moto ara no va malament i jo puc donar una mica més"

El mallorquí de Yamaha ha afirmat aquesta tarda que la seva motocicleta ha millorat respecte a les últimes setmanes i que ell es troba amb garanties de "donar una mica més"

Efe
2 min
Jorge Lorenzo.

BarcelonaEl pilot mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha) ha afirmat aquesta tarda que la seva motocicleta ha millorat respecte a les últimes setmanes i que ell es troba amb garanties de "donar una mica més" per evitar que l'australià Casey Stoner (Honda) s'escapi com a líder de la resta de pilots.

Convidat a Barcelona per un dels seus patrocinadors, l'empresa nord-americana Garmin de navegadors, l'espanyol ha ofert una conferència de premsa davant els seus seguidors, als quals ha respost a les preguntes que li han fet, tant de l'àmbit esportiu com privat.

Lorenzo ha confessat als seus seguidors que fora dels circuits no pilota motocicletes per la certesa que té que es mataria conduint "perquè no sé anar lent. Per prevenir alguna cosa dolenta, prefereixo anar en cotxe".

Sobre la seva caiguda a Silverstone, Lorenzo ha admès que l'ansietat li va jugar una mala passada. "En l'últim gran premi em va poder més la passió que la reflexió. Em va jugar una mala passada la impaciència per voler passar a Andrea Dovizioso, quan faltaven unes 13 voltes", ha reconegut.

Lorenzo ha admès que poques vegades és reflexiu en la moto perquè quan ha pensat massa ha anat més lent. "És clar que penses i ets conscient del que pots o no aconseguir, però no és un pensament profund perquè en l'esport t'has de deixar guiar per les sensacions i per l'instint", ha dit.

Sobre el mundial de MotoGP, el pilot entén que la pressió la té ara Stoner, després d'arribar al liderat, i que a ell li queda el paper de perseguidor, en què ha reconegut que no es troba a disgust.

A més, espera un nou motor per al gran premi de la República Txeca i fins que això s'esdevingui no té por que Stoner se li escapi en la general. "La moto no va tan malament i, a més, he de veure amb els meus propis ulls que Stoner va a fer més gran la diferència. Jo també puc donar una mica més. Tenim una moto amb la qual podem guanyar", ha assenyalat.

Ha recordat que després de la carrera de Mugello (Itàlia), provarà la nova motocicleta per a la temporada que ve, de 1.000 cc. "Tinc poca informació. Serà la primera vegada que pujo a una moto d'aquest cilindrada. Estic bastant ansiós per provar-la. No sé a quin nivell estarà i si oferirà garanties per guanyar", ha reconegut.

stats