MotoGP
Esports 29/06/2013

Jorge Lorenzo rep el vistiplau mèdic per disputar la cursa de MotoGP a Assen

Malgrat trencar-se la clavícula esquerra en els entrenaments lliures del dijous i passar per la sala d'operacions el divendres, aquest dissabte participarà a la cursa

M.m.
1 min
Jorge Lorenzo, abans de disputar el 'warm up' a Assen

BarcelonaJorge Lorenzo ha rebut el vistiplau mèdic per poder disputar la cursa de MotoGP a Assen. El pilot mallorquí, que es va fracturar la clavícula esquerra en els entrenaments lliures del dijous, i que el divendres va passar per la sala d'operacions, podrà córrer el Gran Premi d'Holanda.

El mallorquí de Yamaha sortirà des de la dotzena posició –es va classificar per la Q2 però no la va poder disputar– després que aquest dissabte al matí hagi participat en el 'warm up', on ha obtingut el vuitè millor temps. Després d'aquesta sessió, Lorenzo ha passat per la clínica del circuit, on els doctors han avaluat l'estat de la clavícula i han confirmat que pot prendre la sortida a la prova.

Els mecànics de Yamaha han treballat perquè la seva moto no fos tan esquerpa en la conducció, a través de modificar els reglatges. D'aquesta manera, Lorenzo no tindrà una moto tan competitiva, però sí més fàcil de pilotar. L'objectiu del mallorquí és sumar el màxim número de punts possibles per no perdre pistonada de cara al mundial.

stats