Motociclisme
Esports 27/06/2011

Jorge Martínez Aspar: "Sito Pons és una mala persona i sempre ho ha sigut"

Al cap de l'Aspar Team del mundial de motociclisme no li han agradat les crítiques de Sito Pons per l'elecció d'Elena Rosell com a substituta de Julián Simon a Moto2

Redacció
1 min
Elena Rosell substituirà a Assen Julio Simón, que es va lesionar a Montmeló.

BarcelonaJorge Martínez Aspar, cap de l'Aspar Team, ha sortit al pas de les crítiques que va fer Sito Pons en una columna al diari AS sobre l'elecció d'Elena Rosell per substituir el lesionat Julián Simón. "Sito Pons és una mala persona, sempre ho ha sigut, des de fa moltíssims anys", ha declarat al programa 'Radioestadio del Motor' d'Onda Cero. "En el 'paddock' ja el coneixem -ha afegit Aspar-. Opinar així d'una pilot que fa vuit anys corrent, que és al Campionat d'Espanya de Velocitat, amb una moto que té més potència que una Moto2, és increïble. Elena es mereixia aquesta oportunitat. Espero i desitjo poder donar-li més d'una oportunitat i em sembla increïble que Sito Pons ataqui l'equip així". Però Aspar no s'ha quedat aquí: "Ha caigut en picat en el món de les motos [Sito Pons]. Si era una persona respectada en el món de les motos fa molts anys, amb un gran equip en 500 cc, ha passat a no ser ningú avui. De vegades li agrada odiar o atacar els altres i la veritat és que em fa mal".

Aspar, a més, no descarta que en la propera cursa del Mundial a Mugello (Itàlia) Elena Rosell torni a córrer: "Tinc una reunió amb Gino Borsoi, director de l'equip, per analitzar la carrera d'Assen. M'agradaria que tingués un cap de setmana normal, sense caigudes, per veure on pot estar".

stats