MOTOGP
Esports 02/11/2011

Jorge Lorenzo no correrà a València

El pilot balear segueix recuperant-se de l'operació a què es va haver de sotmetre al dit anular de la mà esquerra després de caure a Austràlia

Efe
1 min
Jorge Lorenzo, després de caure i fer-se mal al dit. REUTERS

BarcelonaL'equip Yamaha Factory Racing ha confirmat que el pilot balear Jorge Lorenzo no competirà aquest cap de setmana en l'última prova del Mundial de MotoGP, el Gran Premi de la Comunitat Valenciana.

Jorge Lorenzo continua amb el procés de recuperació de l'operació a què es va sotmetre al dit anular de la mà esquerra després de fer-se mal fa tres setmanes a Phillip Island (Austràlia). "Les lesions requereixen un termini de recuperació més gran per permetre pilotar a un bon nivell de competitivitat", informa Yamaha.

El pilot balear, campió del món el 2010, serà substituït a València pel japonès Katsuyuki Nakasuga, pilot de proves que competeix en el campionat All Japan Superbike. Aquesta serà la seva segona presència en una cursa del Mundial de MotoGP. A més, l'equip Yamaha informa que els pilots que provaran la setmana que ve la moto de 1.000 cc es coneixeran el dilluns 7 de novembre.

stats