Esports 26/07/2011

Jorge Lorenzo manté la seva postura de no viatjar al Gran Premi de Japó

La Federació Internacional de Motociclisme insisteix a tirar endavant el GP de Japó, però pilots com Lorenzo insisteixen a no fer el viatge per por de les radicacions de Fukushima

Redacció
1 min
Celebració amb ràbia Lorenzo va celebrar el segon triomf de l'any amb efusió i, com l'any passat, els tifosi el van xiular.

BarcelonaMitjançant un comunicat oficial la FIM va confirmar que el GP del Japó es disputarà en les dates previstes (començaments d'octubre), argumentant que "el risc de radiació és insignificant". Una cosa que contravé els desitjos de Jorge Lorenzo, que al costat d'altres pilots es va mostrar reticent a participar en la carrera després del desastre nuclear de Fukushima. En declaracions a Catalunya Radio, Lorenzo ha deixat clar que segueix decidit a no fer el viatge. A més, el mallorquí no pateix davant la possibilitat de veure com els seus rivals en la lluita pel Mundial si fan el viatge. És el cas del líder, Casey Stoner, qui ha dit que no vol ser al Japó per les mateixes raons. "No tinc motius per deixar de creure en les paraules de Stoner. És un pilot de paraula. Ha dit que no hi anirà. Jo tampoc".

Motegi es troba només a 125 km de la ciutat nipona la central nuclear de la qual va patir diverses explosions que van comprometre la salut dels ciutadans en diversos quilòmetres a la rodona. La FIM va demanar un estudi a l'agència ARPA, que va analitzar aliments i menjar de la zona, i el resultat encara s'ha de revelar.

stats