MOTOGP
Esports 12/09/2011

Lorenzo correrà a Motegi

Lorenzo, que s'havia mostrat reticent a córrer a Motegi arran de les fuites descontrolades de la central nuclear de Fukushima, finalment sí que hi anirà

Redacció
1 min
Jorge Lorenzo, tot i caure en els lliures, ha aconseguit la 'pole' en els entrenaments oficials.

BarcelonaEl fabricant japonès Yamaha ha confirmat la presència dels seus dos pilots oficials, el balear Jorge Lorenzo i el nord-americà Ben Spies, al Gran Premi de Japó que es disputarà a Motegi el proper 2 d'octubre. Així doncs, tots els pilots de la categoria de MotoGP estaran presents al circuit japonès.

Lorenzo, que en diverses ocasions havia assegurat que "els més important és la salut", és un dels últims pilots a confirmar, amb el seu company Spies, la seva presència en la carrera japonesa, l'escenari de la qual es troba a poc més de cent quilòmetres de la danyada central nuclear de Fukushima. De fet, en la roda de premsa prèvia al Gran Premi de Catalunya, al circuit de Montmeló, Lorenzo va dir sobre aquest tema: "Mai pots dir que d'aquesta aigua no en veuràs", en anglès, davant la sorpresa de la premsa estrangera, que no està massa avesada als refranys espanyols.

A més, Lorenzo i Spies lluiran per quarta vegada des de començament de temporada els colors blanc, vermell i negre commemoratius del cinquanta aniversari de l'arribada a la competició de Yamaha.

stats