MOTOCICLISME
Esports 31/05/2012

Lorenzo, sobre la seva bona relació amb Pedrosa: "Qui sap si d'aquí dos anys ens casarem"

El pilot balear fa broma amb el català. Els dos han passat de ser enemics el 2003 a tenir una relació cordial en l'actualitat

Ara
1 min
Dani Pedrosa i Jorge Lorenzo

MontmelóQue la relació entre Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa ha millorat amb el pas dels anys és un secret de domini públic. Però aquesta tarda, a la sala de premsa, el pilot balear ha resumit el progrés de la seva relació amb el català tot fent broma.

"L'any 2003 es pot dir que érem com enemics, l'any 2005, més enemics... l'any 2008 més encara [de fet, va ser aquest any quan el rei Joan Carles I els va fer donar-se la mà, amb les càmeres al davant]. Ara podem fer-nos una abraçada i qui sap si d'aquí dos anys ens casarem", ha dit Lorenzo, fet que ha provocat la rialla de tothom.

Pedrosa, de la seva banda, ha comentat: "Evidentment, fora de la competició ens portem millor, però sempre lluitem a mort en les curses", ha dit el català, que ha dit que "mai se sap" si la competitivitat que hi ha entre els dos pot tornar a ser tensió en un futur. "És més cosa vostra que nostra", ha dit Pedrosa, dirigint-se als periodistes.

stats