FÓRMULA 1
Esports 11/02/2011

Kubica ha estat operat durant nou hores d'un peu, de l'espatlla i del colze

El pilot, que serà traslladat a la planta de cures intensives durant dos dies, haurà de sotmetre's, al menys, a una segona operació

Redacció
1 min
Robert Kubica és un apassionat dels ral·lis.

Roma p { margin-bottom: 0.21cm; } El pilot polonès de Fórmula 1, Robert Kubica, ha estat operat avui durant nou hores d'un peu, l'espatlla i d'un colze. Aquesta operació suposa la seva segona intervenció quirúrgica després de l'accident que va patir diumenge passat durant el ral·li al nord d'Itàlia.

Segons ha informat avui el portaveu de l'Hospital Santa Corona de Pietra Ligure de Gènova on està ingressat des de diumenge. El pilot, que serà traslladat a la planta de cures intensives durant dos dies, haurà de sotmetre's, al menys, a una altra operació.

“Hem acabat la segona intervenció quirúrgica a l'húmer que ja havia estat afectat en un accident anterior. Hem col·locat injectes. Hem posat els empelts ossis i col·locat una llarga placa ", va comentar Franceso Llança, metge protètic de l'hospital genovès, en declaracions que recullen els mitjans italians. "Hem efectuat una intervenció sobre la part anterior de l'húmer, però hauríem encara intervenir sobre la part posterior", va afegir.

El metge va explicar també que en aquesta segona operació la mà dreta de Kubica no ha patit danys i que ja no està inflada.

stats