Trial
Esports 17/09/2011

Laia Sanz aconsegueix el tercer títol de l'any al Trial de les Nacions

La pilot ha tancat la temporada de trial amb el seu tercer títol de l'any en conquistar amb Sandra Gómez i Mireia Conde el Trial de les Nacions, que s'ha disputat aquest dissabte a Itàlia

Redacció
1 min
Laia Sanz.

BarcelonaLaia Sanz ha tancat la temporada de trial amb el seu tercer títol de l'any en conquistar amb Sandra Gómez i Mireia Conde el Trial de les Nacions, que s'ha disputat aquest dissabte a Itàlia. Aquest nou èxit se suma als títols de campiona del món de trial i d'Europa aconseguits fa només 20 dies a la República Txeca.

Per a la pilot de Corbera de Llobregat, que sembla no tenir límits a l'hora d'ampliar el seu palmarès, el d'aquest dissabte ha estat el cinquè triomf al Trial de les Nacions. Els altres quatre els va aconseguir els anys 2000, 2002, 2008 i 2010.

"Estic molt contenta pel triomf perquè l'hem lluitat molt i perquè al principi ho veia molt negre. Crec que la clau de la nostra victòria ha estat que no ens hem ensorrat, mentre les angleses semblaven patir més la pressió. Quan una de nosaltres fallava, les altres dues li posaven remei i això ha equilibrat molt la balança", assegura Sanz.

stats