MOTOGP
Esports 01/06/2012

Lorenzo: "Preferim una carrera en sec però si plou bastant crec que estarem bé"

El pilot balear ha sigut el més ràpid de tots els de la graella de MotoGP en els entrenaments lliures d'aquest divendres al Circuit de Catalunya

Ara
1 min
Jorge Lorenzo

MontmelóJorge Lorenzo ha aconseguit el millor temps en els entrenaments lliures d'aquest divendres al Circuit de Catalunya i per això s'ha mostrat "satisfet" per la seva actuació. "En aquesta pista la Yamaha va bé, tots els pilots estan anant ràpid. M'agradaria millorar l'entrada en els revolts, la moto és molt difícil de frenar i entro ràpid, sobretot en les frenades fortes, i m'agradaria frenar abans per entrar més per dins", ha comentat el pilot balear.

"Hem començat bé, a dues dècimes de Casey (Stoner), amb bastant de marge de millora, i a la tarda hem provat el pneumàtic dur de darrere i ha anat millor. En aquesta carrera és important provar el pneumàtic del darrere, perquè en la carrera és possible que s'utilitzi per primera vegada el pneumàtic del darrere dur, ha anat bastant bé", ha comentat Lorenzo.

El pilot balear ha assegurat que està preparat per a una cursa amb pluja si és que finalment diumenge plou a Montmeló: "En una carrera en pluja és molt difícil estar còmode. Hi ha circuits on l'asfalt és més lliscant, a Montmeló no és tan així, però no agafa gaire. Preferim una carrera en sec però si plou bastant crec que estarem bé".

stats