Esports 29/09/2012

Lorenzo supera Pedrosa per 88 mil·lèsimes

El pilot mallorquí, que lidera el Mundial de MotoGP, ha aconseguit el millor temps a Alcanyís per davant d'un Pedrosa que ha anat pel terra a l'inici dels entrenaments

Jorge Lorenzo celebra la 'pole'. Dani Pedrosa ha estat segon

BarcelonaJorge Lorenzo (Yamaha YZR M 1) n'ha tingut prou amb 88 mil·lèsimes de segon per doblegar el seu rival pel títol, Dani Pedrosa (Honda RC 213 V), en els entrenaments oficials per al Gran Premi d'Aragó de MotoGP, que es disputarà aquest diumenge al circuit Motorland Aragó d'Alcanyís (Terol).

El líder del Campionat del Món de MotoGP i campió del món de la categoria el 2010 ha sumat amb aquest resultat la seva cinquena millor classificació d'entrenaments en el que va de temporada. Lorenzo ha aconseguit el millor temps a dues voltes per al final, quan els pilots lluitaven per aconseguir la millor classificació possible per a la formació de sortida, i quan el seu màxim rival en la lluita pel títol era qui liderava la sessió.

El britànic Cal Crutchlow (Yamaha YZR M1) ha liderat bona part dels entrenaments fins que Pedrosa l'ha superat –Crutchlow ha acabat tercer–. De fet, el de Castellar del Vallès ha anat pel terra a l'inici de la sessió i la seva moto ha quedat molt malmesa, motiu pel qual ha hagut d'usar la segona moto. Però això no ha sigut impediment perquè aspirés a la 'pole', fins que al final s'ha vist superat per Lorenzo.