RAIDS

Marc Coma, campió del Món de raids per sisena vegada

A falta d'una etapa per acabar el Ral·li del Marroc, l'avianès s'ha assegurat el títol per l'abandó de Paulo Gonçalves, l'únic que el podia atrapar

Marc Coma ha aconseguit aquest dimecres el seu sisè campionat del Món de Raids. Tot i que encara falta una etapa perquè s'acabi el Ral·li Cross-Country del Marroc, l'avianès ja s'ha assegurat el triomf a la classificació general absoluta per l'abandó de Paulo Gonçalves, l'únic que el podia superar. De fet, Coma és líder a la general del raid marroquí i aquest dijous podria arrodonir el mundial pujant al graó més alt del podi.

Amb aquest títol, Marc Coma tanca un 2014 impecable, on ha guanyat el Dakar per quarta vegada (2006, 09, 11 i 14) i ha sumat el sisè Mundial de Raids (2005, 06, 07, 10, 12 i 14). "Ja som campions del Món! Estic molt content. A veure si podem arrodonir-ho amb la victòria al ral·li. Seria magnífic", comentava Coma.

Mentrestant, al Marroc, l'avianès també domina amb mà de ferro al Marroc. Aquest dimecres, tot i acabar l'etapa en quarta posició, continua liderant la prova amb gairebé deu minuts sobre Sam Sunderland. Coma ha completat els 302 quilòmetres en quatre hores, 23 minuts i 13 segons, a set minuts i 13 segons de Barreda (primer classificat a l'etapa). "Ha estat una etapa llarga i he tingut algun problema de navegació, però res important. He vist que el Paulo (Gonçalves) havia tingut algun problema. Jo he procurat agafar un bon ritme sense córrer riscos", ha dit l'avianès.

Més continguts de