DAKAR 2015

Marc Coma: "Aquesta cinquena victòria diu molt de tots nosaltres"

El català diu que està molt content i orgullós i felicita els seus dos rivals, Barreda i Gonçalves, perquè ells "no han tingut aquest puntet de sort" que ell assegura que sí que ha tingut

Marc Coma ha aconseguit aquest dissabte el seu cinquè Dakar, el segon consecutiu. Només arribar al final de l'especial, el català ha assegurat que està "content i orgullós". "Ha estat un ral·li duríssim, com és habitual. Vam haver de refer-nos d'un problema en el segon dia, que això ens va fer anar una mica enrere en la classificació", ha relatat el pilot, que ha afegit: "A partir d'aquí vam haver de canviar una mica l'estratègia, vam haver d'empènyer i atacar des d'aquest moment per recuperar. Sabíem que les etapes marató serien clau i així ho han estat".

"Estic content amb l'equip que tenim i amb la gent que hi ha al voltant. Aquesta cinquena victòria diu molt de tots nosaltres", ha apuntat el català.

Sobre els rivals, Coma ha dit: "Joan [Barreda] i Paulo [Gonçalves] han posat les coses molt difícils. El nivell ha estat altíssim. Això també li dóna valor a la victòria. La gent es pensava que potser si no estava el Cyril [Despres] podia ser més fàcil per a mi. I no ho ha estat gens. Cal felicitar-los a ells també. No han tingut aquest puntet de sort que jo sí que he tingut. Crec que els dos poden guanyar el Dakar en un futur. Ara a gaudir molt d'aquest moment!".