Abu Dhabi Desert Challenge
Esports 04/04/2011

Marc Coma es manté líder de motos després de la segona etapa

El català de KTM es manté en el liderat de la general de motos de l'Abu Dhabi Desert Challenge, primera prova del Mundial de ral·lis tot terreny

Efe
1 min

BarcelonaEl català Marc Coma (KTM) es manté en el liderat de la general de motos de l'Abu Dhabi Desert Challenge, primera prova del Mundial de ral·lis tot terreny, una vegada disputada la segona etapa, en la qual s'ha imposat el britànic Sam Sunderland (KTM).

Coma ha acabat la segona etapa, amb sortida i meta a Qasr al Sarab, en la desena plaça, a 13:11 minuts de Sunderland, però segueix comandant la general, amb 2:22 d'avantatge sobre el també britànic James West (Yamaha), ara segon, i 2:44 sobre el portuguès Helder Rodrigues (Yamaha).

El polonès Jakub Przygonski (KTM) ha baixat a la quarta plaça de la general, però s'ha situat a 3:54 de Coma al retallar 1:18 al barceloní.

Sunderland ha guanyat l'etapa per davant del portuguès Ruben Faria (KTM) i el noruec Pal Anders Ullevalseter (KTM).

El castellonenc Joan Barreda (Beta), que va ser el millor dissabte en el pròleg, és cinquantè primer en la general a més de 14 hores del líder, després de cedir avui prop de nou.

En cotxes, el guanyador de l'etapa ha estat el francès Jean-Louis Schlesser ('buggy' Schlesser), per davant del rus Leonid Novitskiy (BMW) i el francès Stephane Peterhansel (Mini). Aquest segueix al capdavant de la general amb 4:36 sobre el Novitskiy i 13:47 sobre Schlesser.

Demà es disputa la tercera etapa, de nou amb sortida i arribada en Qasr al Sarab, però amb dos trams especials. La carrera acaba dijous.

stats