Publicitat
Publicitat

Ral·lies

Marc Coma recupera el liderat

El català ha estat el més ràpid en aquesta tercera etapa a Abu Dhabi i ha avantatjat a Barreda en 8:47

Marc Coma ha estat el més ràpid en la tercera etapa , amb 346 quilòmetres cronometrats repartits en dos trams de 168 el primer i 178 el segon , en Qasr Al Sarab , i ha avantatjat en 8:47 minuts a Barreda , que és segon a la general de motos a 8:27 d'aquell.

"Aquesta ha estat una etapa més llarga , amb molta calor i realment dura . La veritat és que estic content del resultat i de com se'ns planteja a partir d'ara la cursa . Encara queden dos dies importants per al final , el d'avui també ho era i ho hem superat amb nota . El fet de sortir des del onzè lloc ha estat un aspecte important que estàvem buscant aquests dies ", ha declarat Coma .

" Quan surts des d'una posició endarrerida has d'intentar retallar el major temps possible i així ho hem fet . Demà serà un altre dia complicat i suposo que perdrem avantatge , però espero que ens quedi temps suficient per a l'últim dia poder continuar al capdavant de la classificació " , ha dit el català en declaracions difoses pel seu equip .

Aquest dijous es disputa la quarta etapa , de 317 quilòmetres de nou al voltant de Qasr Al - Sarab . La cursa acabarà el divendres a Abu Dhabi amb una especial de 287 quilòmetres .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT