Dakar 2011
Esports 14/01/2011

Marc Coma guanya la penúltima etapa i deixa pràcticament sentenciat el Dakar

El pilot de motos ha deixat vista per sentència la carrera amb un avantatge de 16 minuts i 36 segons sobre el francès Cyril Despres (KTM)

Redacció
1 min
Marc Coma.

CórdobaEl pilot de motos Marc Coma (KTM) ha guanyat avui la penúltima etapa del Dakar 2011, entre San Juan i Córdoba, i ha deixat vista per sentència la carrera, amb un avantatge de 16 minuts i 36 segons sobre el francès Cyril Despres (KTM).



Coma ha estat el més ràpid a recórrer els 555 quilòmetres d'especial i ha aconseguit el seu cinquè triomf d'etapa en aquest Dakar per davant de Despres, que ha quedat segon a 37 segons del català.



El portuguès Helder Rodrigues (Yamaha) ha estat tercer i el xilè Francisco 'Chaleco' López (Aprilia) ha arribar cinquè i no es mou de la tercera posició en la general.



Joan Pedrer (KTM) ha aconseguit la vuitena plaça a més de 23 minuts del seu company, Marc Coma, mentre que el seu compatriota Jordi Viladoms (Yamaha) ha estat desè.



Quan manca una jornada per al final, Coma té pràcticament a la butxaca el seu tercer títol del Dakar. Resten els últims 181 quilòmetres cronometrats, en els quals solament un disbarat podria privar al català de la victòria.

La tretzena i última etapa, entre Còrdova i Buenos Aires, oferirà 181 quilòmetres d'especial per camins ràpids i amb un llarg enllaç fins al centre de la capital argentina.

stats