Moto2
Esports 17/07/2011

Marc Màrquez completa una exhibició de pilotatge i guanya la seva tercera cursa consecutiva de Moto2

El pilot de Cervera ha creuat la línia de meta per davant de Stefan Bradl i Alex de Angelis, i ha sumat la tercera victòria consecutiva i la quarta de la temporada

Martí Molina
1 min
Marc Màrquez, guanyador a Sachsenring

BarcelonaMarc Màrquez ha completat una nova exhibició de pilotatge. El jove pilot de Cervera, que sortia des de la 'pole', ha fet una cursa molt intel·ligent i ha sumat un nou triomf, el tercer consecutiu i el quart de la temporada, aquest cop al circuit alemany de Sachsenring. Stefan Bradl ha estat segon i Alex de Angelis ha completat el podi.

Màrquez ha estat el més llest de la classe. Sortia des de la posició de privilegi i ha tret partit d'aquest avantatge, i també de la superioritat del seu pilotatge, per guanyar la cursa. El pilot de Catalunya Caixa Repsol només ha perdut el liderat al primer revolt, l'ha recuperat al segon, i a falta de 10 voltes pel final s'ha tornat a posar primer a falta de vuit girs. La resta de la prova, n'ha estat el dominador, conservant els pneumàtics, estudiant el traçat i fent dues últimes voltes perfectes, s'ha distanciat dels seus rivals i ha creuat la meta en solitari.

Julián Simón, que tornava a competir després de trencar-se la tíbia i el peroné al Gran Premi de Catalunya, a principis de juny, ha caigut a la primera volta. I Aleix Espargaró, que sortia tercer a la graella de sortida, no ha pogut aguantar el ritme capdavanter i ha acabat caient a la volta sis, en una acció espectacular.

Després d'aquesta prova, Bradl continua liderant el mundial de Moto2. Màrquez es confirma com a segon classificat, ara a només 47 punts de distància.

stats