Moto2
Esports 03/09/2011

Marc Márquez cau i Bradl fa el millor temps a Moto2

El català ha anat pel terra als entrenaments oficials de la categoria mitjana i s'ha quedat a 2'5 dècimes del millor registre, que l'ha obtingut el líder del mundial

M. Molina
1 min
Marc Márquez.

BarcelonaMarc Márquez no ha pogut aconseguir la seva cinquena pole consecutiva a Moto2 i aquest dissabte ha fet el segon millor registre als entrenaments oficials del Gran Premi d'Itàlia. Una sessió que ha dominat Stefan Bradl, el líder del Mundial.Márquez ha anat pel terra a l'equador dels entrenaments i això li ha impedit poder optar al millor temps del dia. El pilot de Cervera ha pogut tornar en pista al tram final -afavorit pel fet que la seva moto no ha quedat malmesa- i ha pogut rebaixar el seu temps, però no prou com per fer-se amb el millor crono de la jornada.

El millor temps ha estat per Stefan Bradl. El líder del mundial ha tornat a fer la pole -la seva setena de la temporada- després de quatre curses consecutives de domini del català. El pilot alemany ha dominat els entrenaments amb un ritme ràpid i constant, que li ha permès aconseguir un avantatge inabastable pels rivals.

El tercer millor temps ha estat pel japonès Takahashi, que ha quedat a mig segon, igual que el britànic Scott Redding.

D'altra banda, Pol Espargaró ha fet el 9è millor temps a 8 dècimes, i el seu germà Aleix ha estat 12è a un segon.

stats