Publicitat
Publicitat

MOTOCICLISME

Marc Márquez: "L'ídol del meu germà? Ell sempre diu que és el seu germà, espero que no canviï!"

Els dos pilots reparteixen somriures en una entrevista que li ha fet el RACC coincidint amb la festa d'entrega de premis de l'organització

Aquest dimarts al vespre el RACC va fer la gala d'entrega de premis. En ella hi van coincidir els germans Àlex i Marc Márquez, guanyadors enguany de les categories de Moto3 i de MotoGP. El RACC els hi va fer una entrevista conjunta en què els dos pilots reparteixen somriures i parlen l'un de l'altre com es veu en aquest vídeo.

"L'ídol del meu germà sempre ha estat Rossi, ara competeix amb ell i el guanya... així que no sé qui és el seu ídol ara", diu Àlex Márquez, mentre que el seu germà gran, quan li pregunten per l'ídol de l'Àlex, diu rient: "Ell sempre diu que és el seu germà, espero que no canviï!".

Sobre quin és el moment més emocionant que han viscut junts, els dos recorden el GP de València d'aquest any, quan Àlex Márquez va aconseguir el seu primer títol mundial. "Estava molt emocionat, ell més que jo! Quan el vaig veure em vaig adonar del que havia aconseguit", diu Àlex Márquez. El seu germà gran afegeix: "Sobretot a València però quan veig que les meves victòries ell les viu com jo, això t'emociona". "Som germans i també ens discutim, ens peguem...", diu Àlex Márquez rient.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT