Publicitat
Publicitat

Motociclisme

El pilot creu que la meteorologia pot ser clau

Marc Márquez: "La victòria a Le Mans m'ha donat més motivació de cara a la cursa de casa"

El pilot català reconeix que la cursa de Montmeló serà difícil ja que hauran de tornar a buscar una nova posta a punt diferent a la de Le Mans

Marc Márquez afronta amb optimisme el Gran Premi de Catalunya de Motociclisme que es disputarà aquest diumenge a Montmeló. Després d'aconseguir la seva primera victòria a la categoria de Moto2 en l'anterior cursa de Le Mans, el pilot de l'equip Catalunya Caixa Repsol assegura estar "més motivat i confiat" de cara a la cursa "de casa".

"Després de la victòria de Le Mans penso que la motivació és major i la confiança també", assegura Márquez, encara que afirma que l'objectiu a curt termini és "anar pas a pas, treballant tot el cap de setmana per preparar la carrera". Una cursa que pot veure's marcada per la meteorologia, ja que les previsions apunten a pluja durant el cap de setmana.

El pilot català reconeix que té "moltes ganes d'aconseguir un bon resultat a casa", però alerta que "no cal oblidar que és la primera carrera a casa amb la Moto2 i és una mica més difícil, ja que hem de tornar a buscar una nova posta a punt a aquest circuit que és diferent del de Le Mans".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT