Moto2
Esports 16/07/2011

Marc Màrquez imposa la seva llei al circuit alemany de Sachsenring en la categoria de Moto2

El català va aconseguir la 'pole' i va marcar el rècord del circuit per davant del pilot local Stefan Bradl i Aleix Espargaró

Martí Molina
1 min
Marc Márquez, en primer terme, a Sachsenring

BarcelonaMarc Màrquez continua confirmant el seu bon moment de forma. El català de l'equip Catalunya Caixa Repsol ha estat el més ràpid als entrenaments oficials de la categoria de Moto2 i aquest diumenge sortirà des de la primera posició a la graella de sortida, seguit del pilot alemany Stefan Bradl i el també català Aleix Espargaró.

Màrquez ha destrossat el cronòmetre del circuit alemany de Sachsenring. Amb un temps de 1:24.733, el corredor de Cervera no només ha estat el més ràpid: també ha marcat el rècord del circuit a la categoria mitjana del mundial de motociclisme. Al seu darrera, a poc més d'una dècima, el pilot local Stefan Bradl, seguit d'Aleix Espargaró, a dècima i mitja.

D'aquests entrenaments oficials de Moto2 cal destacar la 5a posició aconseguida per Julián Simón, que torna a la competició després de fracturar-se la tíbia i el peroné a principis de juny, per culpa d'una caiguda durant el Gran Premi de Catalunya disputat al circuit de Montmeló.

stats