Moto2
Esports 02/06/2012

Marc Márquez supera Pol Espargaró als entrenaments oficials i sortirà primer

El pilot de Cervera ha fet un salt de qualitat en l'última tanda del dia i ha obtingut la 'pole' amb dues dècimes de marge. Luthi ha estat tercer

M. Molina
1 min
Marc Márquez vola al Circuit de Catalunya

MontmelóMarc Márquez s'ha destapat en els entrenaments oficials i ha estat el més ràpid de tots en els entrenaments oficials de Moto2 del Gran Premi de Catalunya de motociclisme. El segon classificat ha estat Pol Espargaró, mentre el suís Thomas Luthi –que havia dominat en les primeres sessions del cap de setmana– s'ha hagut de conformar amb la tercera posició.

Márquez no estava completant un bon cap de setmana i no hi havia manera de posar la moto a punt i marcar bons registres a Montmeló. A més, conduïa amb molèsties a la mà dreta. Tanmateix, ha canviat la configuració de la moto i ha aconseguit alçar-se amb el millor temps dels entrenaments oficials. Una injecció de moral per a ell, que a més el converteix en clar favorit per a la cursa de diumenge. El seu temps (1:46.187) ha estat dues dècimes més ràpid que el de Pol Espargaró, que no ha pogut millorar el registre a l'últim intent perquè ha trobat trànsit a la pista.

Qui tampoc no ha pogut millorar prou el cronòmetre ha estat el suís Thomas Luthi. Després de dominar aquest divendres, l'excessiva calor que feia al circuit l'ha perjudicat notablement. Encara que tan sols ha perdut dues dècimes i mig i sortirà des de la primera fila.

D'altra banda, Toni Elias ha acabat vuitè, seguit de Tito Rabat, novè. Per darrere, Jordi Torres (11è), Nico Terol (15è), Angel Rodríguez (21è), Ricky Cardús –que ha tingut un accident però sense conseqüències físiques– (25è), Axel Pons (28) i Elena Rosell (32è) ha tancat la graella.

stats