MOTOCICLISME

Marc Márquez ja va avisar Rajoy que marxaria si no hi havia un canvi de fiscalitat, segons 'El Periódico'

El diari explica que l'any 2013, durant la recepció després de ser campió de MotoGP per primer cop, el pilot de Cervera li va fer aquesta petició al president del govern espanyol

Marc Márquez ja havia avisat el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que si no hi havia un canvi de fiscalitat, marxaria a viure fora d'Espanya, segons explica aquest dimecres ' El Periódico'.

El diari explica que després de ser campió de MotoGP per primer cop l'any 2013, Márquez en un principi no volia fer-se la foto amb Rajoy i que finalment hi va accedir a canvi de poder-hi parlar. "No hi ha dret que el seu govern s'emporti més de la meitat, el 56%, del que guanyo, tot i que gairebé tots aquests diners els guanyo fora. Si això no canvia, algun dia em faré una casa fora i deixaré allà els meus diners", és el que, segons 'El Periódico', Márquez va dir a Rajoy.

Márquez ha demanat recentment la residència andorrana, una notícia que ha provocat tot tipus de reaccions. De fet, altres pilots com Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa resideixen a Suïssa, i els germans Espargaró, Pol i Aleix, a Andorra, com el ciclista Joaquim 'Purito' Rodríguez.