MOTOCICLISME

Marc Márquez aconsegueix la primer 'pole position' de la temporada a l'Argentina

El català Xavi Vierge ha signat el millor temps a Moto2 i el valencià Jaume Masià a Moto3

El català Marc Márquez ha aconseguit aquest dissabte ser el més ràpid dels entrenaments per primera vegada aquesta temporada. Amb un temps d'1 minut, 38 segons i 304 mil·lèsimes, ha obtingut la seva 81a 'pole position'. En aquesta ocasió, es va haver d'esforçar al màxim per reduir el temps dels seus rivals, pràcticament fins a l'últim segon de la classificació final.

Completaran la primera fila el català Maverick Viñales i Andrea Dovizioso. Valentino Rossi sortirà en quarta posició, Pol Espargaró en l'onzena i Jorge Lorenzo dotzè. Aleix Espargaró, que no ha superat la Q1, sortirà en tretzena posició, Àlex Rins serà setzè i Tito Rabat vintè.

Per segon any consecutiu, Xavi Vierge ha aconseguit el millor temps a la classificació del Gran Premi de l'Argentina en Moto2. El pilot de Castellbisbal ha superat per onze mil·lèsimes l'alemany Schotter i per dotze el britànic Lowes.

En Moto3, el valencià Jaume Masià ha obtingut la seva primera 'pole position'. Amb un temps d'1 minut, 48 segons i 775 mil·lèsimes, ha deixat a més de tres dècimes el valencià Arón Canet.