Moto2
Esports 28/08/2011

Marc Márquez aconsegueix el millor temps a l'última volta d'Indianapolis

El pilot de Cervera ha superat Simone Corsi per només una mil·lèsima de segon a l'útlim gir del circuit. Ianone ha estat tercer i Stefan Bradl ha acabat 22è

Redacció
1 min
Marc Márquez surt del box d'Indianapolis ajudat pels seus mecànics

IndianapolisMarc Márquez ha aconseguit la pole al circuit nord-americà d'indianàpolis gràcies a un últim gir increïble on ha superat l'italià Simone Corsi per només una mil·lèsima de segon. El català ha sumat una nova primera posició, la seva quarta consecutiva i la cinquena de la temporada. Mentre el seu rival en la lluita pel mundial, l'alemany Stefan Bradl, només ha pogut ser 22è.

Márquez ha tornat a demostrar que és un dels millors pilots de la categoria i ha aconseguit situar la seva moto a la primera posició de la graella de sortida. El català, a més, també ha aconseguit el rècord del circuit, amb un registre de 1:44.038.

La cursa d'aquest diumenge pot ser una bona oportunitat per Márquez de cara a les seves aspiracions mundialistes, i és que el de Cervera sortirà primer mentre el líder del mundial, Bradl, ho farà des de la vuitena fila de la graella (22è). El pilot alemany no ha trobat el ritme en els entrenaments oficials i ha vist com quedava a un segon i tres dècimes del millor registre. Bradl lidera el mundial amb 43 punts sobre Márquez, quan només falten 7 proves per acabar el campionat (inclosa la d'aquest diumenge a Indianapolis).

D'altra banda, Pol Espargaró ha acabat 7è, Esteve 'Tito' Rabat ha estat 9è (igualant la millor classificació de la temporada en uns entrenaments oficials, com a Catalunya) i Aleix Espargaró ha finalitzat 17è.

stats