Motociclisme
Esports 21/03/2012

Marc Márquez: "Tot ha anat força millor del que m'esperava"

El pilot de Cervera ha abandonat avui el circuit de Jerez després de tres dies d'entrenaments. Ha quedat cinquè a la classificació combinada dels tots els dies

Ara
1 min
Marc Màrquez en els entrenaments de Jerez

BarcelonaMarc Márquez ha acabat avui els tres dies d'entrenaments IRTA oficials celebrats al circuit andalús de Jerez. Els tests, posen punt i final a una pretemporada una mica especial pel pilot de Cervera.

Ara els pilots els tocarà encarar la primer prova de la temporada que se celebrarà sobre l'asfalt qatarià de Losail el proper cap de setmana del 8 d'abril.

Malgrat que Márquez s'ha perdut gran part de la pretemporada, degut a la seva lesió, les sensacions són bones. "Tot ha anat força millor del que m'esperava" ha assegurat.

Aquest dimecres ha seguit sumant quilòmetres amb la seva Suter, amb la qual ha anat provant diferents especificacions tècniques. En la sessió matinal ha completat un total de 35 voltes aconseguint un registre de 1'42.430, millorant l'aconseguit el dimarts i tornanr a rodar per sota de la 'pole' de l'últim Gran Premi d'Espanya (Stefan Brandl, 1'42.706).

En total ha donat 53 voltes marcant el millor cinquè temps en la taula de temps, igual que en la classificació combinada dels tres dies.

La valoració global, després de completar un total de 160 voltes (707,7 quilòmetres), ha estat molt positiva.

stats