Publicitat
Publicitat

MOTO2

Marc Márquez posposa el seu debut

El pilot ha evolucionat de manera molt positiva de l'operació a l'ull dret, però els doctors i el seu mànager han decidit esperar fins que estigui al cent per cent

Marc Márquez haurà de posposar la seva estrena en el 2012, que estava planificada per a la setmana que ve al Circuit Ricardo Tormo de Xest, durant els dies 8, 9 i 10 de febrer –seran els primers entrenaments de pretemporada a la categoria de Moto2–. El pilot segueix recuperant-se de la intervenció que se li va practicar el passat 16 de gener a l'Institut Oftalmològic de l'Hospital Clínic de Barcelona per millorar els seus problemes de visió.

El Doctor Bernardo Sánchez Dalmau va intervenir el pilot dels seus problemes de visió a l'ull dret, provocats per la caiguda en els entrenaments lliures del Gran Premi de Malàisia el passat 21 d'octubre. En aquestes tres setmanes, Márquez ha evolucionat de manera molt positiva, però el doctor i el seu mànager, Emili Alzamora, han decidit esperar fins que el pilot estigui al cent per cent i pugui pujar a la moto sent competitiu.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT