Motociclisme
Esports 19/04/2013

Marc Márquez s'exhibeix en la primera jornada d'entrenaments lliures d'Austin

El de Cervera aconsegueix el millor temps, amb mig segon d'avantatge respecte Dani Pedrosa i un sobre Stefan Bradl. Jorge Lorenzo i Valentino Rossi, quart i cinquè

M. Molina
1 min
Marc Márquez, durant els entrenaments a Austin

BarcelonaMarc Márquez s'ha tornat a exhibir en el traçat nord-americà d'Austin, i aquest divendres ha aconseguit el millor temps en els primers entrenaments lliures. El de Cervera ha estat mig segon més ràpid que Dani Pedrosa, el seu company d'equip, i ha relegat les Yamaha a més d'un segon i mig, en un traçat que aquest any debuta al campionat del Món.

Igual com ja va fer durant la pretemporada, Márquez ha marcat el ritme i ha dominat els entrenaments. En la primera sessió ha estat imparable des del principi i només l'ha pogut seguir de prop Jorge Lorenzo. En els segons entrenaments, amb més goma sobre l'asfalt, els temps han baixat però el domini ha continuat sent del català, que ha acabat marcant un registre de 2:05.031, apurant en les frenades, derrapant, i arriscant per ser el millor a cada revolt.

Els entrenaments d'aquest divendres també han servit per comprovar que, de moment, el traçat nord-americà d'Austin s'adapta millor a les motos Honda que no pas a les Yamaha. I això ho demostra, a banda de les dues primeres posicions de Márquez i Pedrosa, que Stefan Bradl (amb una Honda no oficial), ha aconseguit el tercer millor registre, a un segon. Després han vingut Jorge Lorenzo (a 1.6) i Valentino Rossi (a 1.8).

Aquest dissabte es disputaran els últims entrenaments lliures, així com la sessió de qualificació, que determinarà la graella de sortida a la cursa del diumenge.

stats