DAKAR 2011
Esports 31/12/2010

Marc Coma: "Aquest Dakar serà més obert i emocionant que mai"

El pilot català arriba al Dakar amb més ganes que mai. En una entrevista a l'agència EFE, Coma afirma que té unes "expectatives altes" de cara a aquesta edició

Redacció
1 min
Marc Coma afronta amb il·lusió el Dakar. REPSOLMEDIA

Buenos AiresEl pilot català Marc Coma (KTM) arriba al Dakar 2011 amb més ganes que mai. Això es desprèn de l'entrevista que li ha fet l'agència EFE, en la qual assegura que està "ansiós" per pujar a la moto.

"Tinc unes expectatives molt altes. Arribo amb molta il·lusió i amb ganes d'aconseguir un bon resultat. És important arribar aquí amb tot llest i amb un equip de garanties, i crec que aquest any ho tenim tot perquè així sigui", ha afirmat Coma, que creu que l'edició d'enguany serà "més obert i emocionant que mai". "El recorregut també està pensat amb aquesta idea. Això ens va bé, que no hi hagi una batalla tancada de dos pilots, tot i que sigui més difícil aconseguir un bon resultat, però a nivell esportiu ens interessa una carrera oberta", ha analitzat el català.

Per a Coma, l'actual campió, Cyril Despres és "l'home a batre", si bé no s'obsessiona amb el francès. "Hem de fer la nostra cursa, evitar problemes i no cometre errors", conclou.

stats